Ei ole jaksanut kirjoittaa koska päivästä päivään tilanne on jatkunut siten, että Tj "pakoilee" työntekijöitään, eikä suostu edelleenkään kertomaan tilanteesta mitään. Tässä viimeaikojen tapahtumia:

Tj Jorma vetää edelleen sitä linjaa, että hän ei tiedä yhtiön siirtymisestä mitään, eikä hän myöskään itse suostu ottamaan sitä luuria käteen soittaakseen ja kysyäkseen asiasta. Pelkääkö hän oman paikkansa puolesta vai mikä ihme asiassa mättää - yli viiskymppisen toimitusjohtajan ei luulisi käyttäytyvän noin lapsellisesti...

Riina laittoi itsenäisyyspäivän aattona, pitkään hiljaa oltuaan, tj:lle kyselyn, että eikö asiasta voisi alkaa keskustelemaan meidän kolmen kanssa, vaikkei päivämäärä olekaan tiedossa? Tilanne on erittäin stressaava ja työmotivaatio on tuolla vaikenemisella tapettu aikoja sitten. Riina ei nimittäin usko, ettei tj:llä olisi jo valmis visio siitä, miten työt jaetaan ja kuka ne tekee. Mitään vastausta ei ikinä tullut, paitsi siten, että itsenäisyyspäivän jälkeen, kun Raija oli tullut aikaisemmin töihin, tj oli häneltä mennyt kyselemään toimiston "tunnelmia" ja tokaissut, että Riinakin laittoi kyselyn, mutta ei hän tiedä mitään. Oli kuitenkin tokaissut myös, että yksi irtisanotaan joka tapauksessa!

No niin, mikä mulkvisti! Onhan hänellä suunnitelmat valmiina ja näemmä siten, ettei taaskaan suostu edes neuvottelemaan kenenkään kanssa mitään, vaan tulee sanelemaan mitä ja miten tehdään. Nyt vaan ei enää onnistu! Nimittäin; Simo on jo ihan varmasti lähdössä pois, ei ole vaan vielä tehnyt irtisanomista, kun ei tarvitse - irtisanoutuu 13.1.2006 ja siitä 2 viikkoa, niin hän on poissa. No nyt armaat lukijat, joku ajattelee kuten varmasti tj, että no niin ongelmahan ratkeaa tällä eli kun yksi lähtee, niin tilalle ei palkata ketään ja työt jaetaan ja tj:n ei tarvitse irtisanoa ketään.

Tässä on vaan se mutta, että nyt tj saa syödä oman paskansa ja selvitä toimiston kaaoksesta kohta miten parhaaksi näkee sillä Raija on hakenut ja hakee koko ajan uutta työpaikkaa, hänellä on kahden viikon irtisanomisaika myös eli kun se paikka löytyy, niin lähtö on erittäin nopea. Riina sitten taas - hakenut myös uutta paikkaa ja hakee, mutta ei ehkä löydy niin vain. Kuitenkin Riina on tehnyt myös sen päätöksen, että hän ei enää "pelasta" eikä paikaa tilannetta, tämä paska ei enää Riinan päälle yksin kaadu. Riina irtisanoutuu sitten siinä tapauksessa, että Raijakin saa paikan, siitä huolimatta oli työtä tai ei ja tuli karenssi tai ei.

Ajatelkaa, kun 3 eli kaikki asiakaspalvelusta lähtee lähes yhtäaikaa, on käytännössä mahdotonta saada siihen tekijöitä, jotka hallitsevat homman, varsinkin kun ei ole ketään edes opettamassa ja kertomassa mitä työn kuvaan kuuluu - tj ei ole siitä ajantasalla!

Siinä sitten voivat tj ja Jaana joka petti porukan ihmetellä kahden, että mites tässä näin kävi!

Toimistomaailman hallitus on myös jo ihmetellyt sitä, että mitä ihmettä tj haalii kirjanpidon tehtäviä, emmehän me mikään tilitoimisto ole...

4.1.06 uusi omistaja järjestää yhtiön asukkaille tiedostustilaisuuden siirrosta, sinne on kutsuttu myös tj mukaan - ja vielä hän kehtaa väittää, ettei hän tiedä aikataulusta mitään???????