siitä, kun viimeksi kirjoitin...

Toimistossa tapahtunut Yhtiön tiimoilta se, että vähä henkilökunta on hajallaan, mitään solidaarisuutta ei löydy ja jokainen näyttää ajattelevan vain omaa persettään, viis siitä, että joltain on lähdössä työpaikka alta.

Riina on erittäin väsynyt tilanteeseen. Hän on puhunut sen puolesta, että etsittäisiin keinoja millä kaikkien työpaikat säilyisivät, mutta on huomannut olevansa yllättäin se, jonka ainoastaan pitäisi uhrautua muiden puolesta. Kukaan muu ei ole vastaavasti valmis tekemään samaa Riinan puolesta. Mikä herätys ja oivallus - miksi Riinakaan sitten ajattelisi enää ketään muuta kuin itseään?!

Raijalla menee edelleen kovaa, juuri mainosti miten on väsynyt kun oli eilen sunnuntaina vetänyt älyn ämpäriin - ei voi kuin ihmetellä ja vierestä todeta miten alkoholiongelma on jo pitkälle kehittynyt.

Jaana petti Riinan luottamuksen aivan täysin. Hänelle on tulossa kirjanpitoon yhtiön tilalle lisää töitä, niin että hänen työpaikkansa ei ole enää uhattuna. Niin itsetyytyväistä ilmettä Riina ei ole koskaan kenenkään naamalla nähnyt. Lisäksi Jaana otti sen kannan puheissaan, että ei koske enää minua ja teillä muilla ei ole niin väliäkään... No, pakko ajatella, että joskus se vielä osuu omaan nilkkaan ja silloin ainakaan Riina ei tule enää Jaanan tueksi.

Kaija ja Simo ovat ne 2 muuta Riinan lisäksi, jotka ovat siis irtisanomisuhan alla. Toimitusjohtaja Jorman juttusilla käydessä kumpikaan heistä ei ilmoittanut halukkuuttaan osa-aikaiseksi ryhtymiseen, vaikka Riina ilmoitti, että voisi harkita. Nyt siis Riina on tullut siihen tulokseen, että ei aio yksin todellakaan uhrautua näiden kahden edestä. Menköön sitten niin, että jos joku irtisanotaan niin sitten irtisanotaan, mitä se enää Riinaa liikuttaa.

Tj Jorma on sitten myös osoittanut taas törkeytensä kertomalla ja kyselemällä asioista Jaanalta ja Raijalta ja Simo ja Riina eivät saa tietoja mistään elleivät itse käy kysymässä! Että sehän se työmotivaatiota lisää, kun asioista kerrotaan harvoille ja valituille.

Riinalla ei mitään motivaatiota tosin ole, alkaisi olla helpotus, jos irtisanominen osuisi hänen kohdalleen, ei tarvitsisi enää tuollaisia paska työkavereita katsella. No, osaa Riinakin tätä peliä pelata ja jotain vaikutusvaltaa hänelläkin on vielä vanhimpana työntekijänä.