on se hauska, että paikallisesta sanomalehdestä saa lukea missä mennään Yhtiön puitteissa?! Jorma ei ole ollut paikalla ja kun on, vetäytyy huoneeseensa ovi kiinni. Laittoi meille sentään yhteiseen kalenteriin tiedoksi, että seuraavana maanantaina on työpaikkapalaveri, jossa yhtenä aiheena on Yhtiön siirtyminen Toimistolta ja mahdollisesti sitten sen aiheuttamat henkilökunnan muutokset.

Riina epäilee, että Jaanalla on jotain tietoa enemmän kuin muilla. Puhuu jotenkin niin varmasti, että joku asiakaspalvelusta lähtee ja kun Riina sanoo, että miten lähtö voi koskea muka vain meitä 3 henkeä, että kaikiltahan tässä vähenee työt Yhtiön myynnin myötä, niin ilme Jaanalla on jotenkin erikoinen... Raija on asiasta samaa mieltä. Lisäksi Jaana sanoi yhtenä päivänä Riinalle, että eräässä firmassa haetaan siivouspalveluesimiestä, että sinähän Riina voisit hakea sitä paikkaa. Riina totesi, että eipä tässä ole siivousalan kokemusta pätkääkään; Jaana siihen vain, että äkkiäkös sen nyt oppii! Just joo, mitä helvettiä Jaana on Riinalle mitään paikkoja ehdottelemaan - hakisi itse siihen duuniin.

Mielenkiintoista onkin nyt nähdä, löytyykö pienestä porukasta yhteishenkeä taistella kaikkien työpaikkojen säilymisen puolesta vai ajatteleeko jokainen vain omaa persettään?

Riina on päättänyt olla ensin hiljaa ja kommentoida sitten, kun kuulee mitä tj Jorma alkaa puhumaan. Aloitetaan sitten likainen peli, jos on tarvis. Silloin vedetään sitten kaikki mukaan ja selvitetään, että keneltä se työ itse asiassa vähenee - siinä alkavat sitten Jaanankin housut tutista.

No, maanantaina ollaan viisaampia.